Top 10 online films huren en downloaden via internet

14/01/2008 door: Joost


 

online films huren

Online films huren via internet

Op deze website worden een hoop manieren besproken om films te downloaden en te bekijken. Wat veel mensen bijna vergeten is dat er voor een relatief laag bedrag ook films via internet gehuurd kunnen worden. Dit door de film online te bekijken of te downloaden, maar ook door de DVD gratis (zonder verzendkosten) thuisgestuurd te krijgen! Het is dus zeker de moeite waard om deze manier van online films huren eens uit te proberen.

 

De aanbieders verschillen vooral in de manier waarop je de films kunt afspelen. Bij de ene kan je de film alleen online bekijken, de andere staat toe dat je de film ook download of op DVD brand. Vandaag een overzicht van de top 10 verhuurders van online film, en de voor en nadelen van huren / kopen bij deze film aanbieders.

 

Directmovie.nl

directmovie website

Directmovie is een van de grotere, zo niet de grootste aanbieder van online films kijken via internet. Directmovie heeft een behoorlijk en up to date aanbod. Betalen kan via Ideal, sms en creditcard. Films kun je direct vanuit je browser bekijken, downloaden is niet mogelijk.

+ goede service
+ uitgebreide film informatie
+ overzichtelijke website
+ goede kwaliteit
+ films zijn online en via je normale tv te bekijken

Website

 

 

Freedigital

freedigital

Free Record Shop biedt zijn films aan onder de naam Freedigital. De prijzen zijn absoluut niet de laagste van deze top 10, maar je mag de films dan wel onbeperkt op je (1) computer afspelen. Tevens mag je de bestelde film ook downloaden naar je computer. Het nadeel is dat de films niet gecomprimeerd aangeboden wordt zodat je al snel 4 GB moet downloaden. Voor de echte film freak geen probleem natuurlijk.

+ Recente topfilms
+ Weinig afspeelbeperkingen
+ Films kunnen opgeslagen worden

– Prijzig

Website

 

 

 

DVDDOWNLOAD

De films van DVDDOWNLOAD kun je, zoals de naam al zegt, downloaden naar je computer. Vervolgens is het mogelijk om de films op elk apparaat af te spelen. DVDDOWNLOAD biedt veel erotische films aan, het “normale” gedeelte is beperkt, maar soms wel te krijgen voor prijzen vanaf 1 ,60. De prijzen van de erotische films lopen op tot ongeveer 6 euro per film.

+ Meestal geen beveiliging
+ Films kunnen gedownload en opgeslagen worden

– Eenzijdig aanbod (veel erotiek)

Website

 

 

 

Ster Videotheek

Ster Videotheek

Bij Ster Videotheek hoef je je film niet eerst te downloaden, maar kun je hem direct online bekijken. Mogelijkheid om films te downloaden of onbeperkt te bekijken heb ik alleen in de...

erotische hoek gevonden.

+ Goede beeld kwaliteit
+ Overzichtelijke website

– Beperkt en ouder aanbod

Website

 

 

 

RTL

RTL Video

Voordeel van een film huren bij RTL is dat je deze films voor de helft kunt huren, je betaald dan voor de halve prijs en je kunt op een ander moment de 2e helft van de film bekijken. Het aanbod wijkt af van de andere aanbieders maar is redelijk aktueel.

+ Goedkoop
+ Leuk en redelijk actueel aanbod
+ Ook tv series te bekijken

– Alleen via mediaplayer te bekijken

Website

 

 

 

LEEZY

Leezy

Leezy koopt zijn films in bij Maxx XS. De meeste films moet je binnen 48 uur bekeken hebben anders werken ze niet meer.

+ Goede overzichtelijke website

– Beperkt gedateerd aanbod

Website

 

 

 

MAXXXS

MAXX XS

Zoals gezegd levert MAXX XS veel aan derden, maar biedt het zelf ook films aan. Het aanbod is niet echt recent te noemen en je kunt de films alleen via je browser bekijken. Daarnaast is er veel erotiek te vinden.

– Alleen te bekijken via browser
– Beperkt aanbod

Website

 

 

 

KEENO

KEENO

Keeno is een online videotheek. Dit betekend dat je de film daadwerkelijk thuisgestuurd krijgt, je hoeft de deur dus niet meer uit. MEt het goedkoopste abonnement van KEENO kun je voor 9,9. Op dit moment geld een aanbieding van 2,45 per film, wat dus niet echt duur te noemen is. De films worden gratis toegezonden en je kunt ze retour sturen in een speciale retour enveloppe.

+ DVD wordt opgestuurd
+ Groot aanbod
+ Snelle levering

Website

 

 

 

MovieMile

MovieMile

Ook bij MovieMile krijg je de dvd’s op de deurmat bezorgd. Voor 7,95 mag je per maand 2 DVD’s huren welke je gratis krijgt thuisbezorgd. Je mag maar 1 dvd per keer in bezit hebben.

+ Ruim aanbod
+ Snelle levering

– Retourenveloppe gaat snel stuk

Website

 

 

 

DVDPost

DVDPOST

Op de valreep, niet door mij uitgetest, misschien de moeite waard? Met 9,95 voor 3 DVD’s per maand wel de goedkoopste!

+ Goedkoop

Website

Lees meer over dit onderwerp:

Filed under: Downloaden

Comments

20 Responses to “Top 10 online films huren en downloaden via internet”