Online streaming films kijken met stagevu.com

31/07/2009 door: Joost


stagevu.com

Vandaag ontdekte ik de website StageVu.com. Voor velen misschien al bekend maar ik bij mij (tot vandaag dus) nog niet.. Ik heb net even een blik geworpen en dat ziet er erg goed uit.

Films in DivX kwaliteit, en behoorlijk wat. Ook de bekende series worden binnen een mum van tijd in je browser getoond. Joox en movie6 zijn al tijden verdwenen, maar stagevu.com mag zeker een waardige opvolger genoemd worden.

Owja, voordat ik het vergeet, ik struin regelmatig het internet af naar nieuwe aanwinsten, maar vind lang niet alles helaas. Dus mocht jij nu nog...

een aantal soortgelijke websites in je bookmarks hebben staan, laat het dan zeker even weten in de reacties onderaan deze post. Zo maken we er weer een mooi lijstje van!

Website: http://stagevu.com/

Lees meer over dit onderwerp:

Filed under: Online films en video

Comments

8 Responses to “Online streaming films kijken met stagevu.com”
 1. Aart-Jan Prins schreef:

  Hoi,

  ik heb pasgeleden 6,50 via wallie card overgemaakt voor die tutorial films downloaden enz. je zou een link te zien krijgen nooit wat gezien, nu kwam ik pasgeleden dat bonnetje van wallie card weer tegen k dacht toch is contact met je opnemen, want ik heb al verschillende mailtjes via hyves en contact formulier gestuurd maar nooit een reactie gehad.

  Graag je reactie hierop,

  Groeten

  Goede of slechte reactie? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Joost schreef:

  Dag Aart-Jan,

  Dat is idd vervelend!
  nadat de transactie voltooid is zou je de downloadlinkt met een txt file gezien moeten hebben. In deze txt file staat het wachtwoord waarmee je in kan loggen. Stuur me anders even een email op info[ad]tvjoost[punt]nl, dat komt het helemaal goed!

  Goede of slechte reactie? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ray schreef:

  Hey Joost,

  Zelf ben ik al langere tijd groot fan van stagevu. Wat mij betreft de beste site om streaming films te kijken en als je ze helemaal geladen hebt te downloaden. Ruim aanbod en strakke kwaliteit.

  Een tip: kijk ook eens op http://www.watch-movies-links.net daar staat een uitgebreide verzameling van films met verwijzingen naar allerlei sites (waar je toegang toe krijgt zonder login, wel zo handig). Vooral stagevu.com, divxstage.net en movshare.net behoren daar tot mijn favo’s.
  Kijk ook eens op ovguide.com, staat veel nieuwe input. Let wel op want ik heb gezien dat er wel wat dubieus spul tussen zit.

  Succes ermee!

  Goede of slechte reactie? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Joost schreef:

  Thx Ray, zitten een paar mooie sites tussen die ik nog niet kende!

  Goede of slechte reactie? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. joop schreef:

  Ik mis nog eentje…http://ww.freemediatv.com
  Die watchmovies loopt al een behoorlijk tijd,duimen ups,lol
  Ga zo door met je site!

  Goede of slechte reactie? Thumb up 0 Thumb down 0

 6. joop schreef:

  Ohja,er is voor movshare via bugmenoty een login,lol

  Goede of slechte reactie? Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Annie schreef:

  Hallo, ik probeer via stage vu films te kijken en te downloaden, maar allebei lukt niet. Ik heb divX webplayer geinstaleerd, maar gebeurt niets. Hij blijft buffering op 0 % staan. Wat doe ik fout?

  Goede of slechte reactie? Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Sara schreef:

  Je doet niets fout, maar je moet wachten tot hij helemaal geladen is. Je kunt voor downloaden 2 dingen doen: preferences –> General –> vink auto-save all videos aan en kies een map waar je de videos wilt opslaan. Als je video helemaal geladen is en je hem hebt gekeken staat ie al automatisch opgeslagen in een map op je computer. Hiervoor moet je wel de Divx Media Player of de VlC player downloaden om de video te kijken, anders lukt het niet. Als je de video meteen wilt downloaden (let op: dit kan wel even duren) klik dan met je rechtermuisknop op download, als je in de zoeklijst op de video hebt geklikt die je wil zien en klik op “link opslaan als..”.

  Goede of slechte reactie? Thumb up 0 Thumb down 0

Geef jouw tips over dit onderwerp

*


Op de hoogte blijven de beste downloadsites? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief