Ondertiteling downloaden voor al je films met Subdownloader

21/01/2009 door: Joost


Subdownloader download ondertitels

Er zijn verschillende Nederlandse websites waar je relatief makkelijk ondertiteling kan downloaden voor je filmcollectie. Toch hecht ik altijd wat meer waarde aan software. Je bent zo niet afhankelijk van de grillen van de webmaster en het bevat vaak wat leuke aanvullende mogelijkheden.

Indien je een film download is het natuurlijk het makkelijkst als je de film al kan downloaden met ondertiteling in het Nederlands. Toch zal het vaak voorkomen dat je de gewenste film inclusief Nederlandse ondertiteling niet kunt downloaden.

Een hele (hele!) mooie oplossing om dan toch de juiste ondertiteling gratis te downloaden is programma Subdownloader. Subdownloader doorzoekt (volgens de makers) 4GB aan film ondertiteling per seconde. Je kunt handmatig de filmtitel invoeren maar het mooiste is dat Subdownloader ook je harddisk kan scannen op films en...

vervolgens automatisch de juiste subtitles toevoegt.

Voor de volledigheid voegt Subdownloader ook nog eens de juiste IMDB informatie toe aan je film (acteurs, jaartal, etc) en kan het je film, inclusief ondertiteling 🙂 direct afspelen.

Subdownloader is te downloaden vanaf subdownloader.net

ondertiteling downloaden
Ondertiteling downloaden wordt makkelijk!

Lees meer over dit onderwerp:

Filed under: Ondertiteling
Tags: Ondertiteling

Comments

74 Responses to “Ondertiteling downloaden voor al je films met Subdownloader”