12 Joox alternatieven voor film op je pc

21/07/2007 door: Joost


 

Joox alternatieven

We schreven al eerder over Joox, maar nu ziet het er naar uit dat Joox.net voor altijd offline is. Ondertussen zijn er al aardig wat alternatieven uit de grond gestampt. Hieronder een overzicht van sites waar je gratis volledige films via je webbrowser kan bekijken.

 

Quicksilverscreen.com

QuickSilverScreen

Prima website met veel films onderverdeelt in verschillende categorieen. Heeft bijna hetzelfde aanbod en misschien wel meer als Joox. Kijk ook eens op het forum voor de laatste nieuwe films.
Link

 

 

Stage6

stage6

Do i need to say more? Enorme verzameling films en filmpjes, vergelijkbaar met YouTube maar dan een HD-versie. Het aanbod is beperkter, maar de kwaliteit is vele malen beter!
Link

 

 

PodNix

podnix

Podnix oogt wat rommelig en niet alle links werken, maar heeft ondertussen al een flink aanbod. Tip: zoek zelf onder de uitgebreide unsorted-button.
Link

 

 

Go4ent

Go4ent

Go4ent is de enige site in dit overzicht met met alleen films. High quality movies worden beloofd, maar er zit ook veel camcorder en "uit de bioscoop" trash tussen. De goede DivX-kwaliteit wordt afgewisseld met lage kwaliteit flv-films. Opvallend veel titels uit 2007 trouwens, maar de grote producties ontbreken.
Link

 

 

MySeries

MySeries

 

De naam zegt het al, alleen series, maar ik vond dat deze site niet in het overzicht mocht ontbreken. De Nederlandse site richt zich specifiek op drie populaire tv-series, Prison Break, Heroes en Lost. Naast alle afleveringen in uitstekende kwaliteit, en met ondertiteling, plaatst MySeries nieuws, interviews en komen ook de hele cast en hun personages aan...

bod.
Link

 

 

BoxSweeper

Overzichtelijke verzamelsite met veel recente films. Ook shows, sport en andere categorieen.
Link

 

 

DivxFilms.nl

divxfilms
Nederlandse overzichtelijke site met154 links naar complete films. Geen eigen content, maar links naar Joox, stage 6, etc.
Link

 

 

Slyfoxtv.com

Slysoft
Wederom een site welke linkt naar externe bronnen. Veel "broken links" maar misschien zit er nog iets tussen?!
Link

 

 

Bedroommedia.com

Bedroom media
Site ziet er op het eerste gezicht prima uit maar blinkt uit in het spelletje "hoeveel reclame banners krijg ik op mn site?". Linkt naar externe bronnen.
Link

 

 

www.alluc.org

Alluc6
Wederom een "link site" maar wel een grote. Enorm overzicht, als je het elder niet vind, kijk dan hier.
Link

 

 

Cinecast.us

Cineast films
Links site met links naar o.a. Lost, Prison Break en andere series. Ook recente kwalitatieve films te vinden.
Link

 

 

 

 

 

Lees meer over dit onderwerp:

Filed under: Online films en video

Comments

114 Responses to “12 Joox alternatieven voor film op je pc”